Bransjemesse


24-25 april 2024 blir det igjen bransjemesse på Sundvolden Hotel

Messen er årets høydepunkt for bransjen vår. Vi avslutter vintersesongen og starter sommersesongen. Dette er den viktigste møtearenaen gjennom året og en tradisjon for folk i bransjen å prioritere, og den eneste arenaen der alle møtes både medlemmer, leverandører og samarbeidspartnere. 

Norges over 200 alpinanlegg omsetter heiskort for over 1 milliard NOK pr år. Hvert år gjøres det store investeringer for å sikre trygge og gode skiopplevelser for publikum, og nå også barmarksopplevelser. Messen er også en god anledning til å vise frem aktuelle partnere og leverandører innenfor bærekraftsfeltet.

Oppsummert kan vi si at alpin- og fjellmessen passer for alle typer firmaer som ønsker å vise frem sine produkter og tjenester til norske alpinanlegg og alle ulike aktører på våre fjelldestinasjoner. Produkter kan være alt fra snøproduksjon til servietter, sykkelpumper, sikkerhetsutstyr, el-bil ladere, digitale salgsløsninger, løypekart, belysning, smøreolje, mat, drikke, afterski underholdning, skiskoleprodukter, førstehjelp, ski, hjelmer, klær mm.

Se kart over utstillere i 2022 her.

Ved å legge messen utenfor de store byene, bor de fleste på hotellet eller i nærområdet, og messen og messens deltagere får fullt fokus disse dagene og kveldene. Her kommer du som utstiller i kontakt med alpinanlegg og ansatte på fjelldestinasjonene fra hele landet. Mer informasjon og priser vil komme tidlig i 2023.

Registrering av forhåndsinteresse for standleie for utstillere gjøres under. Ta gjerne kontakt med oss ved eventuelle spørsmål på post@alpinogfjell.no eller 22 46 46 60.