Alpinmessen

Vårens messe flyttes!

Grunnet Corona-situasjonen er messen 2020 flyttet til mai 2021 Vi informerer så snart vi har endelige detaljer og datoer klare. Sted er fortsatt Sundvolden Hotel.

Annethvert år arrangeres Alpinmessen, en nettverksmesse for alle type firmaer som målrettet ønsker å nå ut med sine produkter eller tjenester til norske alpinanlegg og fjelldestinasjoner.

Norges over to hundre alpinanlegg omsetter heiskort for over 1 milliard norske kroner per år, og destinasjonene er fulle av serveringssteder, skiutleie, klatreparker, skiskoler og andre tilknyttede næringer. Moderne alpinanlegg og fjelldestinasjoner krever investeringer i snøproduksjon, sikkerhet, heiser og digitale løsninger. Det kreves også markedsrettede produkter og utstyr til ski-shoper, aktiviteter, overnatting og servering.

På Alpinmessen kommer du i kontakt med alpinanlegg fra hele landet og møter en spennende miks av utstillere fra både inn- og utland. Du kan derfor nettverke i en hyggelig setting med bransjen "samlet under ett tak". Vi har fullt fokus på utstillerne, det vil ikke bli arrangert foredrag i løpet av messens åpningstid.

Ønsker du å vite mer om messen? Ta kontakt med oss på: firmapost@alpinanleggene.no

Priser og mulighet for påmelding er klart så snart vi vet mer om koronasituasjonen.

Hilsen Camilla

Åpningstider

Torsdag 05. mai:

10.00-18.00

Lørdag 07. mai:

10.00-16.00

Ta bort