Hva er fnugg.no?


fnugg er en vær- og føremeldingstjeneste for alle norske alpinanlegg som er medlemmer av bransjeforeningen Norske alpinanlegg og fjelldestinasjoner. Vårt mål er å samle norske vinterdestinasjoner på én plass, og skape entusiasme rundt de fantastiske stedene landet vårt har å tilby. Hvert anlegg oppdaterer selv sine egne data via verktøyet "fnugg rapport" i tillegg til at YR.no oppdaterer værdata flere ganger i døgnet.

Tjenesten har et åpent API og mange av våre medlemmer har integrert data fra fnugg på egne flater. Visitnorway benytter seg også av dataene for å synliggjøre dem på deres reiselivssider å 12 språk.

 Vi ønsker alle skirelaterte nettsider velkommen til å benytte seg av data fra fnugg med informasjon om anlegg, heiser, bakker, føre og væreforhold.

Gjeldende betingelser for all bruk og uthenting av data:

Det er ikke lov til å bruke våre data i tjenester som tilsvarer fnugg.no. Når du bruker data fra fnugg må du alltid opplyse at informasjonen er hentet fra fnugg.no, enten i tekstform eller ved bruk av vår logo. Informasjonen som kan hentes ut gjennom fnuggs åpne API er beskyttet av åndsverkslovens bestemmelser. Vi kan når som helst trekke tilbake samtykket til bruk.