Bransjemesse 2024

29 og 30 mai 2024 blir det igjen bransjemesse på Sundvolden Hotel

Messen er et høydepunkt for alpinbransjen i Norge. Vi avslutter vintersesongen og starter sommersesongen, og messen er den viktigste møtearenaen for medlemmer, leverandører, og alle våre premissgivere og samarbeidspartnere.

Norges over 200 alpinanlegg omsetter om lag 4 millioner gjestedøgn hver vinter, og selger heiskort for over 1,4 milliard NOK pr sesong. Hvert år gjøres det store investeringer for å sikre trygge og gode skiopplevelser for publikum. De senere årene har også sommersesongen i alpinbransjen vært i stadig utvikling, og med dette kommer nye aktiviteter og nye leverandører til synlighet. Utvikling innen ulike typer teknologi, bærekraft, digitalisering og trender, gjør at messen stadig tiltrekker seg nye interesseområder og tilbydere av ulike tjenester og produkter. 

Oppsummert kan vi si at alpin- og fjellmessen passer for alle typer firmaer som ønsker å vise frem sine produkter og tjenester til norske alpinanlegg og alle ulike aktører som finnes ute hos våre fjelldestinasjoner. Produktene har et bredt spenn og kan være alt fra snøproduksjon til servietter, sykkelpumper, sikkerhetsutstyr, el-bil ladere, digitale salgsløsninger, løypekart, belysning, smøreolje, mat, drikke, afterski-underholdning, skiskoleprodukter, førstehjelp, ski, hjelmer, arbeidsklær, digital markedsføring, bookingsystemer mm.

Se kart over utstillere i 2022 her.

Ved å legge messen utenfor de store byene, bor mange gjester og utstillere på hotellet eller i nærområdet. Messens utstillere og deltagere får fullt fokus disse dagene. Her kommer du som utstiller i kontakt med alpinanlegg og ansatte på fjelldestinasjonene fra hele landet. Dette er en salgs- og nettverksmesse og det vil ikke holdes foredrag under messedagene. 

Mer informasjon og program og priser vil komme i løpet av mai.

Foreløpig program:

Dag 1 onsdag 29 mai - formell messedag med årsmøte og festmiddag (pyntet)

Messen åpner klokken 10:00
Lunsj serveres fra klokken 12:00
Årsmøte avholdes i eget møterom for medlemmer klokken 14:00-15:00
Messen stenger klokken 18:00
Festmiddag avholdes på Hotel Sundvolden klokken 19:30

Dag 2 torsdag 30 mai - uformell messedag med påfølgende buffetmiddag og sesongavslutning

Messen åpner klokken 09:00
Lunsj serveres fra klokken 12:00
Messen stenger klokken 17:00
Uformell buffetmiddag klokken 19:00
Hyggelig sesongavslutning ut over kvelden med musikalsk innslag

VIL DU STILLE UT?

Registrering av forhåndsinteresse for standleie for utstillere gjøres i eget skjema her, så tar vi kontakt når priser etc. er klart.

VIL DU KOMME SOM GJEST?

Mer informasjon om påmelding, booking av rom, måltider og priser vil komme i løpet av mai.  Gjester kan kjøpe ulike pakker, med og uten måltider og overnatting på Sundvolden Hotel. Det vil også være mulig å kjøpe dagbillett til messen.

Ta gjerne kontakt med oss på 22464660 eller post@alpinogfjell.no hvis du har spørsmål.