Mini studietur til Hemsedal 16 - 17 januar

I år introduserer vi muligheten for "ministudieturer" - inspirerende kollegabesøk til andre anlegg i Norge.
Vi starter med lunsj ved ankomst og så guidet tur i anlegget, hvor vertskapet kan fortelle litt fra driftsmodell, bakketilbud, snøproduksjon, nye investeringer osv. Etterhvert går vi inn og får et "foredrag" med mer informasjon fra destinasjonen feks. ved turistsjef eller andre, og visning av spisested, overnatting, eller annet som vertskapet ønsker å vise frem til inspirasjon.

Det vil være mulighet å sende inn ønsker på det man ønsker besvart, i forkant av besøket, og det vil være mulighet for et besøk feks. hos Skipatrulje, skiskolen, skiutleie osv. i mindre grupper.
Besøket inkluderer: Lunsj ved ankomst, heiskort dag 1, middag, overnatting og frokost dag 2.
Dag 2 er det fri skikjøring eller ytterligere besøk på destinasjonen etter eget ønske, frem til avreise.

Denne gangen overnatter vi på nyoppussede Skigaarden i Hemsedal hvor vi får et besøk i den berømte vinkjelleren, og vi avlegger også et besøk på nyoppussede Skarsnuten som har spa og japansk restaurant.

Vi håper mange synes at dette er en spennende mulighet til å la seg inspirere og se #livetbakheiskortet i et av Norges største anlegg, samtidig som man treffer kolleger og får mulighet til felles erfaringsutveksling.

Pris per person i dobbeltrom 3500,- Egne priser for enkeltrom og leiligheter, etter gruppens størrelse. Ta kontakt for mer info!